Auckland. Albatross Dev.

Outdoor Room PerspectiveDriveway PerspectiveEntry PerspectiveLiving PerspectiveLiving SketchLiving RoomOutdoor RoomFloor PlanSite Schematic

In what most would class a difficult site we instantly got excited about the possibilities! A spur of land pushing out due north over a valley below and with ranges to the west we knew if we could anchor this into the site we would create something special. Instead of using the existing cut platform and foregoing lawn space ATA decided to cut in adjacent and float the living wing right over this to create a large landscaped space bathed in sun and sheltered from the prevailing winds. With its rural backdrop we have taken cues from simple implement sheds in the surrounding area and kept the material palette strong, resilient and simple.