Mt Maunganui. Taylor

04 Front.JPG01 Master.JPG02 Master.JPG09 Bedroom.JPG08 Bedroom.JPG06 Bathroom.JPG07 Kitchen and Dining.JPG10 Living.JPG11 Kitchen.JPG11 Lounge Living.JPG14 Media wall.JPG15 Lounge.JPG04 Backyard.JPG03 Backyard.JPG16 Drive Aspect.JPGIMG_2093.JPGIMG_2503.JPGP1010178.JPGP1010179.JPG

This Lockwood-style family home on Valley Road was in desperate need of a makeover. She has been completely reinvented now boasting a neutral Scandinavian aesthetic. The kitchen is now a highly functional work-space for everyday use yet also ideal for entertaining. Simply pull out the dining table to seat up to 10 people. Storage is critical when redesigning a compact home. This girl now has it in spades.

Matte black honeycomb tiles were used for the bathroom vanity top which ties in with the matte black tapware in the kitchen. Black contrasts beautifully with the white walls and ceiling and sets off the timber that wraps the bath. Timber accents are featured throughout, adding style and warmth to every space. Natural and sustainable products have been used where possible including: Linseed oil, Beeswax, Low VOC paint, LED down lighting, Grass paving, Wool carpet and Recycled materials.

Construction by JBH Ltd

Landscaping by Level Concepts

Interiors by Jamee Taylor