Mt Maunganui. Mouldey

Garage and Entry.jpgFootpath.jpgFire.jpgLiving.jpgKitchen.jpgLighting.jpgOffice.jpgOffice extension.jpgDining KitchenOutdoor FireplaceSignageBathroomLivingConsent ElevationsLaundry

This Gordon Road gem was originally a Taylor renovation. We injected life into the interior with the addition of the plywood wall in the kitchen and living space, polished concrete floors, fresh white walls and ceiling throughout and a new bathroom, laundry and toilet. The outside had some love too with the creation of an epic backyard, a unique path that takes you past a herb wall up to the deck where you’ll find an outdoor fire just off the front entrance.

The Mouldey’s have since added on an impressive garage and office and made the backyard their own.

Construction by Mono Construction

Photography by Marshall Masters