Mt Maunganui. Beach

BackyardBeachNorthWest

The honest beach house. Designed for the view and the sun vs the orientation of the section. Shading and structure designed specifically for summer and winter solstice. Functions as a whole house with entertainment zone, the pool at the heart of it, when the kids and grandkids come to stay. Though easily provides a private sanctuary for guests when desired.

The pool has a calming yet uplifting affect as the home encircles it from the ground floor up. Includes bespoke concrete screed, thermally broken, mid floor. Custom whole house hydronic radiant heating system. Architecturally designed Low E glazed joinery throughout, including a glass atrium above the living. A mix of cedar, aged plaster and concrete tilt panels finish it perfectly, whether you’re inside or looking at it from the beach.